dc.date.accessioned |
2019-11-21T16:33:09Z |
|
dc.date.available |
2019-11-21T16:33:09Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4261 |
|
dc.description |
Збірник матеріалів для проведення лабораторно-практичних робіт з професії "Кондитер" : для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти / За ред. Д. П. Крамаренка ; ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка". - Старобільськ, 2019. - 449 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Збірник містить в собі необхідні теоретичні відомості, завдання до лабораторно-практичних, практичних робіт з предметів професійно-теоретичної підготовки професії "Кондитер" відповідно СП(ПТ)О на модульно-компетентнісній основі, затвердженого Наказом МОН України від 27 грудня 2017 р. № 1691. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
кондитер |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.title |
Збірник матеріалів для проведення лабораторно-практичних робіт з професії "Кондитер" |
uk_UA |
dc.title.alternative |
для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |