| dc.date.accessioned | 2019-11-21T16:33:09Z | |
| dc.date.available | 2019-11-21T16:33:09Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4261 | |
| dc.description | Збірник матеріалів для проведення лабораторно-практичних робіт з професії "Кондитер" : для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти / За ред. Д. П. Крамаренка ; ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка". - Старобільськ, 2019. - 449 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Збірник містить в собі необхідні теоретичні відомості, завдання до лабораторно-практичних, практичних робіт з предметів професійно-теоретичної підготовки професії "Кондитер" відповідно СП(ПТ)О на модульно-компетентнісній основі, затвердженого Наказом МОН України від 27 грудня 2017 р. № 1691. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | кондитер | uk_UA |
| dc.subject | харчові технології | uk_UA |
| dc.title | Збірник матеріалів для проведення лабораторно-практичних робіт з професії "Кондитер" | uk_UA |
| dc.title.alternative | для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |