Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ

Show simple item record

dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.date.accessioned 2019-10-08T20:51:41Z
dc.date.available 2019-10-08T20:51:41Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other УДК [378.091.33-027.22:664](076)
dc.identifier.other ББК 36 р 3
dc.identifier.other C32
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4088
dc.description Методичні вказівки до проходження науковопедагогічної практики для студ., які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спец. 015 – „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) / Н.І. Гіренко, Д. П. Крамаренко; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 55 с. uk_UA
dc.description.abstract У методичних вказівках наведено основні завдання і зміст науковопедагогічної практики. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення підсумкових звітів з практики; наведено обов’язки практикантів та керівників практики, процедуру захисту практики та критерії оцінювання, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ uk_UA
dc.title.alternative Для студентів, які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю „Професійна освіта” (профіль підготовки „Харчові технології”) uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account