dc.contributor.author |
Гіренко, Н. І. |
|
dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.date.accessioned |
2019-10-08T20:51:41Z |
|
dc.date.available |
2019-10-08T20:51:41Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.other |
УДК [378.091.33-027.22:664](076) |
|
dc.identifier.other |
ББК 36 р 3 |
|
dc.identifier.other |
C32 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4088 |
|
dc.description |
Методичні вказівки до проходження науковопедагогічної практики для студ., які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спец. 015 – „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) / Н.І. Гіренко, Д. П. Крамаренко;
Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ :
Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 55 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У методичних вказівках наведено основні завдання і зміст науковопедагогічної практики. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення підсумкових звітів з практики; наведено обов’язки практикантів та керівників практики, процедуру захисту практики та критерії оцінювання, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.subject |
професійна освіта |
uk_UA |
dc.title |
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Для студентів, які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю „Професійна освіта” (профіль підготовки „Харчові технології”) |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |