| dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
| dc.date.accessioned | 2019-10-08T20:51:41Z | |
| dc.date.available | 2019-10-08T20:51:41Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.other | УДК [378.091.33-027.22:664](076) | |
| dc.identifier.other | ББК 36 р 3 | |
| dc.identifier.other | C32 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4088 | |
| dc.description | Методичні вказівки до проходження науковопедагогічної практики для студ., які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спец. 015 – „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) / Н.І. Гіренко, Д. П. Крамаренко; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 55 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У методичних вказівках наведено основні завдання і зміст науковопедагогічної практики. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення підсумкових звітів з практики; наведено обов’язки практикантів та керівників практики, процедуру захисту практики та критерії оцінювання, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | харчові технології | uk_UA |
| dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
| dc.title | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ | uk_UA |
| dc.title.alternative | Для студентів, які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю „Професійна освіта” (профіль підготовки „Харчові технології”) | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |