| dc.contributor.author | Кашинська, О. | |
| dc.date.accessioned | 2019-03-12T22:20:30Z | |
| dc.date.available | 2019-03-12T22:20:30Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3592 | |
| dc.description | Кашинська О. Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / Олена Кашинська // Актуальні проблеми вищої професійної освіти України: Матеріали VІ Міжнар. наук.-практич. конф. (20 березня 2018 р.) / За заг. ред. Е. В.Лузік, О. М. Акмалдінової. – К. : НАУ, 2018. – С. 73−74. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У тезах автор зосереджує увагу на компетентнісному підході в підготовці фахівців готельно-ресторанної справи та зазначає, що підтримка зі сторони діючих підприємств готельного й ресторанного господарства та їх провідних працівників є невід’ємною складовою формування компетентностей фахівців готельно-ресторанної справи. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | компетентнісний підхід | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
| dc.subject | компетентність | uk_UA |
| dc.title | Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |