Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи

Show simple item record

dc.contributor.author Кашинська, О.
dc.date.accessioned 2019-03-12T22:20:30Z
dc.date.available 2019-03-12T22:20:30Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3592
dc.description Кашинська О. Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / Олена Кашинська // Актуальні проблеми вищої професійної освіти України: Матеріали VІ Міжнар. наук.-практич. конф. (20 березня 2018 р.) / За заг. ред. Е. В.Лузік, О. М. Акмалдінової. – К. : НАУ, 2018. – С. 73−74. uk_UA
dc.description.abstract У тезах автор зосереджує увагу на компетентнісному підході в підготовці фахівців готельно-ресторанної справи та зазначає, що підтримка зі сторони діючих підприємств готельного й ресторанного господарства та їх провідних працівників є невід’ємною складовою формування компетентностей фахівців готельно-ресторанної справи. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject компетентнісний підхід uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.subject компетентність uk_UA
dc.title Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account