dc.contributor.author |
Кашинська, О. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-12T22:20:30Z |
|
dc.date.available |
2019-03-12T22:20:30Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3592 |
|
dc.description |
Кашинська О. Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / Олена Кашинська // Актуальні проблеми вищої професійної освіти України: Матеріали VІ Міжнар. наук.-практич. конф. (20 березня 2018 р.) / За заг. ред. Е. В.Лузік, О. М. Акмалдінової. – К. : НАУ, 2018. – С. 73−74. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У тезах автор зосереджує увагу на компетентнісному підході в підготовці фахівців готельно-ресторанної справи та зазначає, що підтримка зі сторони діючих підприємств готельного й ресторанного господарства та їх провідних працівників є невід’ємною складовою формування компетентностей фахівців готельно-ресторанної справи. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
компетентнісний підхід |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.subject |
компетентність |
uk_UA |
dc.title |
Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |