Abstract:
В статті досліджено вплив зовнішніх і внутрішніх чинників прямої та непрямої дії на діяльність хлібопекарських підприємств, дана їх оцінка. З метою детального аналізу чинників зовнішнього середовища проведений аналіз PEST-факторів, що дозволив визначити можливості та загрози для хлібопекарських підприємств. Проведено аналіз конкурентоспроможності досліджуваних підприємств в зовнішньому і внутрішньому аспектах.
Description:
Деркачова В. В. Оцінка впливу зовнішніх і внутрішних чинників на конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств / В. В. Деркачова, О. М. Чеботарьова // Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету / за ред. В. Г. Ткаченко – Луганськ: «Елтон-2», 2010. – № 10. – С. 105–114. – (Серія „Економічні науки”).