Abstract:
В статті визначено економічну роль та завдання підприємств харчової промисловості в агропромисловому комплексі; досліджено сучасний стан виробництва основних видів промислової продукції в Україні; розглянуто структуру сировинних ресурсів, які споживаються підприємствами харчової промисловості; встановлено причини зменшення обсягів виробництва та чинники, що негативно впливають на результати роботи підприємств, а також обґрунтовано їх основні стратегічні напрями змін; запропоновано напрямки трансформування харчової промисловості України.
Description:
Єрмакова А. О. Проблеми розвитку підприємства харчової промисловості України в умовах нестабільного ринкового середовища / А. О. Єрмакова, В. В. Деркачова // Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету: зб. наук. пр. – Луганськ: ЛНАУ, 2012. – Вип. № 39. - С. 68-73.