Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків

Show simple item record

dc.contributor.author Дейниченко, Г. В.
dc.contributor.author Рябушко, В. І.
dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Єрохін, В. Є.
dc.contributor.author Кірєєва, О. І.
dc.date.accessioned 2018-06-08T21:50:05Z
dc.date.available 2018-06-08T21:50:05Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2697
dc.description Пат. 780298 Україна, МПК А21D 19/02. Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків / Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, В. Є. Єрохін, О. І. Кірєєва ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № 201212668 ; заяв. 06.11.2012 ; публік. 27.05.2013, Бюл. № 10. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків, що включає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих дріжджів і вистоювання опари, замішування тіста з додаванням рецептурних компонентів, його виброджування, вистоювання тістових напівфабрикатів і випікання, який відрізняється тим, що для замочування зерна використовують кефір або сироватку, або воду з внесенням кисло-молочної концентрованої закваски у кількості 5-10 % від маси зерна, в опару додають гідролізат з молюсків і вистоюють її протягом 25-50 хвилин, замішене тісто виброджують 15-30 хвилин, тістові напівфабрикати вистоюють перед випіканням 15-30 хвилин, а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: очищене цільне зерно пшениці 67,80-79,80, дріжджі пресовані 1,12-1,82, сіль кухонна 0,96-1,30, цукор-пісок 1,12-1,82, рослинний жир 1,12-1,82, борошно пшеничне І ґатунку 14,76-22,14, гідролізат з молюсків 1,12-3,30. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject борошняні вироби uk_UA
dc.subject молюскі uk_UA
dc.subject зерно uk_UA
dc.subject виробництво uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account