dc.contributor.author | Піцул, К. С. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-13T09:50:09Z | |
dc.date.available | 2018-05-13T09:50:09Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | УДК 377.169.3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2628 | |
dc.description | Піцул К. С. Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки / К. С. Піцул // Вісник Дніпропетровського університету імені Альтфреда Нобеля : Педагогіка і психологія. - 2016. - № 1 (11). - С. 310-317. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті аналізується визначення понять «моделювання» та «модель», окреслено основні принципи та етапи побудови наукової моделі. Автором запропоновано структурну модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки, а також детально розглянуто кожен з блоків моделі: цільовий, змістовнотехнологічний, оцінний та результативний. Визначено мету, завдання, наукові підходи, принципи, компоненти, форми та умови реалізації розробленої моделі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | готельна справа | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | майбутні фахівці | uk_UA |
dc.subject | професійна діяльність | uk_UA |
dc.title | Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |