Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки

Show simple item record

dc.contributor.author Піцул, К. С.
dc.date.accessioned 2018-05-13T09:50:09Z
dc.date.available 2018-05-13T09:50:09Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.other УДК 377.169.3
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2628
dc.description Піцул К. С. Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки / К. С. Піцул // Вісник Дніпропетровського університету імені Альтфреда Нобеля : Педагогіка і психологія. - 2016. - № 1 (11). - С. 310-317. uk_UA
dc.description.abstract У статті аналізується визначення понять «моделювання» та «модель», окреслено основні принципи та етапи побудови наукової моделі. Автором запропоновано структурну модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки, а також детально розглянуто кожен з блоків моделі: цільовий, змістовнотехнологічний, оцінний та результативний. Визначено мету, завдання, наукові підходи, принципи, компоненти, форми та умови реалізації розробленої моделі. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject готельна справа uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.subject професійна підготовка uk_UA
dc.subject майбутні фахівці uk_UA
dc.subject професійна діяльність uk_UA
dc.title Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account