dc.contributor.author |
Піцул, К. С. |
|
dc.date.accessioned |
2018-05-13T09:00:54Z |
|
dc.date.available |
2018-05-13T09:00:54Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.other |
УДК 378.14.015.62 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2627 |
|
dc.description |
Піцул К. С. Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського. - 2016. - №6 (113). - С. 112-118. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності. До педагогічних умов віднесено формування особистісного сенсу в майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи та позитивної мотивації до професійно-особистісного саморозвитку; реалізація практико-зорієнтованого підходу в процесі професійної підготовки майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи; використання інноваційних технологій для моделювання професійної діяльності майбутнього фахівця з готельної і ресторанної справи. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
педагогічні умови |
uk_UA |
dc.subject |
професійна діяльність |
uk_UA |
dc.subject |
готельна справа |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |