Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи

Show simple item record

dc.contributor.author Піцул, К. С.
dc.date.accessioned 2018-05-13T09:00:54Z
dc.date.available 2018-05-13T09:00:54Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.other УДК 378.14.015.62
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2627
dc.description Піцул К. С. Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського. - 2016. - №6 (113). - С. 112-118. uk_UA
dc.description.abstract У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності. До педагогічних умов віднесено формування особистісного сенсу в майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи та позитивної мотивації до професійно-особистісного саморозвитку; реалізація практико-зорієнтованого підходу в процесі професійної підготовки майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи; використання інноваційних технологій для моделювання професійної діяльності майбутнього фахівця з готельної і ресторанної справи. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject педагогічні умови uk_UA
dc.subject професійна діяльність uk_UA
dc.subject готельна справа uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.title Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account