dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.contributor.author |
Гіренко, Н. І. |
|
dc.contributor.author |
Дуб, В. В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-17T17:57:10Z |
|
dc.date.available |
2018-02-17T17:57:10Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.other |
УДК 641.1/.3:664-4 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2331 |
|
dc.description |
Крамаренко Д. П. Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2 (24). - С. 360 - 368. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Наведено результати експериментальних досліджень реологічних властивостей дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас. Отримано залежності основного реологічного показника для фаршевої системи граничної напруги зсуву. Досліджено зміни граничної напруги зсуву від зміни співвідношення компонентів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
дисперсивна система |
uk_UA |
dc.subject |
дослідження |
uk_UA |
dc.subject |
гірнича справа |
uk_UA |
dc.subject |
зсуви |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |