Abstract:
У статті розглянуто проблему організації самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів готельно-ресторанного профілю при викладанні фахової дисципліни “Організація готельного господарстваˮ. Означено важливість правильної організації самостійної роботи студентів для отримання вагомих результатів та формування професійних компетентностей; проаналізовано ефективні форми та методи самостійної роботи студентів. Також наведені приклади завдань самостійної роботи різних рівнів складності.
Description:
Кашинська О. Форми та методи організації самостійної роботи студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” при викладанні фахових дисциплін / О. Кашинська // Молодь і ринок : щомісячний науково-педагогічний журнал Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка . – Дрогобич : Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка. - 2016. − №10 (141). – С. 104 – 108.