Abstract:
Навчально-методичний посібник містить вимоги до організації та змісту державного іспиту з ділової англійської мови за професійним спрямуванням, критерії оцінювання знань і вмінь студентів. Посібник пропонує добірку навчальних завдань, що складаються зі зразків лексико-граматичних вправ, взірців письмових завдань (ділові листи різних типів, есе), прикладів розмовних тем, що спрямовані на формування навичок і вмінь застосування попередньо засвоєного теоретичного, лексичного та граматичного матеріалу з курсу ділової англійської мови за професійним спрямуванням у конкретному професійному контексті. Матеріали пропонованого посібника допоможуть студентам систематизувати вже набуті знання у сфері готельно-ресторанної індустрії та поглибити їх. Посібник адресовано студентам четвертого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вищих навчальних закладів денної та заочної форми навчання
Description:
Певна С. Є. English for Hotel and Catering Industry : навч. – метод. посіб. для підг. до держ. атест. з діл. англ. мови за проф. спрям. для студ. спец. «Готельно-ресторанна справа» / С. Є. Певна ; ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка». – Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2016. – 60 с. – англ. та укр. мов.