Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Методичні вказівки та програма технологічної практики (виробничої) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форм навчання

Show simple item record

dc.contributor.author Бурдун, В. В.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2025-06-18T13:34:43Z
dc.date.available 2025-06-18T13:34:43Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.other УДК 377.3:656(072)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11155
dc.description Методичні вказівки та програма технологічної практики (виробничої) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форм навчання [Електронне видання] / Укл.: В. В. Бурдун, Н. І. Гіренко. — Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — 44 с. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject Методичні вказівки uk_UA
dc.subject програма технологічної практики uk_UA
dc.title Методичні вказівки та програма технологічної практики (виробничої) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форм навчання uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account