| dc.contributor.author | Бурдун, В. В. | |
| dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
| dc.date.accessioned | 2025-06-18T13:34:43Z | |
| dc.date.available | 2025-06-18T13:34:43Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.other | УДК 377.3:656(072) | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11155 | |
| dc.description | Методичні вказівки та програма технологічної практики (виробничої) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форм навчання [Електронне видання] / Укл.: В. В. Бурдун, Н. І. Гіренко. — Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — 44 с. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | Методичні вказівки | uk_UA |
| dc.subject | програма технологічної практики | uk_UA |
| dc.title | Методичні вказівки та програма технологічної практики (виробничої) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |