Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Організація виробництва та оснащення в закладах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Сєногонова, Л. І.
dc.contributor.author Новікова, О. В.
dc.contributor.author Євлаш, В. В.
dc.contributor.author ГаззавіРогозіна, Л. В.
dc.contributor.author Безрученков, Ю. В.
dc.contributor.author Сєногонова, Г. І.
dc.date.accessioned 2025-03-13T15:30:10Z
dc.date.available 2025-03-13T15:30:10Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.isbn 978-966-2678-75-8
dc.identifier.other УДК 640.43/.45:641.54(075)
dc.identifier.other Є 17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10978
dc.description Організація виробництва та оснащення в закладах ресторанногогосподарства: навчальний посібник / Л. І. Сєногонова, О. В. Новікова, В. В. Євлаш [та ін.]. – Полтава: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. – 379 с. uk_UA
dc.description.abstract У навчальному посібнику представлено класифікацію та характеристики основних типів та класів підприємств ресторанного господарства. Розкрито питання постачання, організації виробничих приміщень та складського господарства. Окрему увагу приділено основам організації виробничих процесів на підприємствах харчування, які включають технологічні особливості та принципи ефективного функціонування. Розглянуто основні види технологічного устаткування закладів ресторанного господарства, зокрема нейтральне, барне, механічне, теплове, холодильне та інші типи устаткування, які використовуються у ресторанному господарстві. Надано принципові схеми технологічного устаткування та рекомендації щодо безпечної експлуатації цього устаткування відповідно до сучасних нормативів. Окремий розділ посібника присвячено вимогам НАССР, які є обов’язковими для всіх виробничих потужностей, у тому числі підприємств ресторанного господарства. Посібник розрахований на здобувачів вищої освіти, учнів професійно-технічних навчальних закладів та коледжів за напрямами підготовки "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології", "Професійна освіта". Він також буде корисним для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями організації виробництва, оснащення робочих місць та впровадження сучасних стандартів НАССР у ресторанному бізнесі. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject навчальний посібник uk_UA
dc.title Організація виробництва та оснащення в закладах ресторанного господарства uk_UA
dc.title.alternative Навчальний посібник uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account