dc.contributor.author | Пількевич, Н. Б. | |
dc.contributor.author | Боярчук, О. Д. | |
dc.date.accessioned | 2016-08-17T21:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-08-17T21:38:53Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.other | [613.2:579](075.8) | |
dc.identifier.other | 51.23я7 | |
dc.identifier.other | П 32 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1096 | |
dc.description | Пількевич, Н. Б. Мікробіологія харчових продуктів: Навч. посібник для студ. вищих навч. закладів / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Посібник „Мікробіологія харчових продуктів” написаний згідно з програмою курсу і складається з розділів, в яких розкриваються основні властивості товарів промислового призначення, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Даний посібник допомагає оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів виробничого призначення. Навчальний посібник адресується студентам спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» та рекомендується фахівцям харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Альма-матер | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія харчових продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |