Abstract:
Видання містить теми присвячені особливостям зберігання та
транспортування різних видів харчових продуктів освітнього компоненту
«Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для
здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна
освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та
харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт»
Description:
Конспект лекцій з освітнього компоненту «Організація зберігання та
транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня
«магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво,
переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38
«Професійна освіта. Транспорт» / укл. Гіренко Н. І. – Полтава : Вид-во ДЗ
«ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – 107 с.