Abstract:
Видання містить рекомендації щодо підготовки та проведення практичних занять, контрольні запитання з кожної теми освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт».
Description:
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» / укл. Гіренко Н. І. – Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – 34 с.