Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Менеджмент готельно-ресторанного господарства методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Show simple item record

dc.contributor.author Говоруха, О. О.
dc.date.accessioned 2021-10-11T21:31:07Z
dc.date.available 2021-10-11T21:31:07Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8501
dc.description Менеджмент готельно-ресторанного господарства: метод. рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Уклад. О. О. Говоруха. – Старобільськ : ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2021. – 20 с. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Менеджмент готельно-ресторанного господарства методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account