Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

БАЗИСНІ ЕЛЕМЕНТИ В СИСТЕМІ ГАРАНТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Show simple item record

dc.contributor.author Морозова, М. М.
dc.date.accessioned 2020-12-20T19:22:28Z
dc.date.available 2020-12-20T19:22:28Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6743
dc.description Морозова М. М. Базисні елементи в системі гарантування якості та безпечності у виробництві харчової продукції / М. М. Морозова // Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення (у дистанційній формі) : Міжнар. конф. присвячена 80-річчю Заслуженного діяча науки і техніки України, д. т. н., професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана (25 вересня 2020 р., м. Львів). - Львів, 2020. - С. 16-18. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.subject якість виробництва uk_UA
dc.title БАЗИСНІ ЕЛЕМЕНТИ В СИСТЕМІ ГАРАНТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account