Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Роль тренера в психологічній підготовці легкоатлета у позашкільній роботі з фізичної культури і спорту

Show simple item record

dc.contributor.author Полулященко, Т. Л.
dc.contributor.author Жигайлова, Ю. В.
dc.date.accessioned 2020-11-04T21:52:31Z
dc.date.available 2020-11-04T21:52:31Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.other УДК 37.015.325
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6453
dc.description Полулященко Т. Л. Роль тренера в психологічній підготовці легкоатлета у позашкільній роботі з фізичної культури і спорту / Т. Л. Полулященко, Ю. В. Жигайлова // Dynamics of the development of world science : abstracts of X international scientific and practical conference (june 10-12, 2020). - Vancover, 2020. - Р. 637-644. uk_UA
dc.description.abstract В статті розкрито важливі питання психологічної підготовки легкоатлетів як важливої ланки у реалізації інтегральної підготовленості. Досліджено показники психоемоційного стану юних спортсменів які мають позитивний або негативний вплив на спортивний результат під час тренувальних занять та виступу під час змагань. Проаналізувано теоретичні особливості психологічної підготовки юних легкоатлетів. Обґрунтовано роль тренера в психологічній підготовці легкоатлета. Експериментально досліджено психологічну підготовку юних легкоатлетів та розроблено методику корекції психологічних станів під час тренування та виступу на змаганнях.
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject спорт uk_UA
dc.subject легка атлетика uk_UA
dc.subject фізична культура uk_UA
dc.title Роль тренера в психологічній підготовці легкоатлета у позашкільній роботі з фізичної культури і спорту uk_UA
dc.type Article uk_UA
dcterms.abstract В статті розкрито важливі питання психологічної підготовки легкоатлетів як важливої ланки у реалізації інтегральної підготовленості. Досліджено показники психоемоційного стану юних спортсменів які мають позитивний або негативний вплив на спортивний результат під час тренувальних занять та виступу під час змагань. Проаналізувано теоретичні особливості психологічної підготовки юних легкоатлетів. Обґрунтовано роль тренера в психологічній підготовці легкоатлета. Експериментально досліджено психологічну підготовку юних легкоатлетів та розроблено методику корекції психологічних станів під час тренування та виступу на змаганнях.


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account