Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок

Show simple item record

dc.contributor.author Смирнова, Я.С.
dc.date.accessioned 2020-10-06T11:31:33Z
dc.date.available 2020-10-06T11:31:33Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6212
dc.description Смирнова Я.С. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок / Я.С.Смирнова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.215-218. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка uk_UA
dc.title Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account