Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Якушевська, Л.О.
dc.date.accessioned 2020-10-05T07:08:58Z
dc.date.available 2020-10-05T07:08:58Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6200
dc.description Якушевська Л.О. Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства / Л.О.Якушевська // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.184-187. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка uk_UA
dc.title Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account