Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості

Show simple item record

dc.contributor.author Баль-Прилипко, Л.В.
dc.contributor.author Морозова, М.М.
dc.date.accessioned 2020-09-29T12:35:06Z
dc.date.available 2020-09-29T12:35:06Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6171
dc.description Баль-Прилипко Л. В. Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості / Л.В.Баль-Прилипко, М.М.Морозова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науковопрактичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.154-156. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка uk_UA
dc.title Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account