Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин

Show simple item record

dc.contributor.author Востріков, Є. І.
dc.date.accessioned 2020-09-25T10:06:19Z
dc.date.available 2020-09-25T10:06:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6113
dc.description Востріков Є. І. Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин / Є.І.Востріков // Сучасні технології виробництва і професійна освіта : тенденції та інновації : матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 128-131. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка uk_UA
dc.title Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account