Стан справ у сфері послуг вимагає від навчальних закладів формування творчої особистості, яка має прагнення до пошуку неординарних варіантів виходу з ситуацій. Сьогоденна підготовка фахівців для сфери послуг спрямована ...
У статті аналізуються форми несправедливості, які супроводжують розвиток туристичної галузі. Особливу увагу авторка приділила проблемам екологічної та соціальної справедливості, зважаючи на актуальність їх ...
Автор аналізує туризм як неформальний фактор для встановлення міжособистісної довіри між представниками різних культурних спільнот. Систематизувавши роздуми відомих футуристів і соціологів, ми доходимо висновку про набуття ...
Кашинська, О.Є.(ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2020)
У статті представлено алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи та запропоновано моделі розподілу часу теоретичної підготовки в закладі вищої ...
У статті виділено поширені форми візуалізації навчальної інформації та наведено приклади їх використання в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. Визначено методичні функції цього ...
Кашинська, О.Є.(ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2021)
У статті демонструються можливості здійснення різних видів навчальної діяльності із застосуванням інструментів Virtual Learning для ефективного формування soft skill competencies фахівців з туризму й готельно-ресторанної ...
У посібнику розкрито теоретичні основи інновацій в туризмі, висвітлено запровадження інноваційного туристичного продукту й використання інноваційних технологій в його формуванні та обслуговуванні туристів. Надано практичні ...
Для професійної освіти фахівців необхідне застосування сучасних
технологій. Інтерактивні технології, про які йдеться в статті, дозволяють надати
студентам практичні та теоретичні знання і навички. ...