Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing Патенти by Subject "харчова промисловість"

Browsing Патенти by Subject "харчова промисловість"

Sort by: Order: Results:

  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків, що включає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (2012)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих дріжджів і вистоювання опари, замішування ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування у воді в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (2012)
    Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба, що передбачає приготування рідкої закваски за традиційною технологією на основі заварки, її виброджування, замішування тіста з додаванням пшеничного і житнього борошна, солі ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок з добавкою гідролізату з молюсків, що включає приготування заварки на основі борошна із житнього ферментованого солоду з додаванням пшеничного і житнього борошна на молочній ...
  • Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2012)
    Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account