Browsing Патенти by Title

Sort by: Order: Results:

  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Швиров, В. В.; Кірєєв, Д. І.; Донченко, В. Ю. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Автоматична детекторна й сигнальна система для медичної крапельниці містить послідовно з'єднані ємність з рідким лікарським препаратом, колбу, контролер витрати і голку. Як детектор витрати рідини використано смартфон із ...
  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Швиров, В. В.; Кірєєв, Д. І.; Донченко, В. Ю. (2016)
    Бездротова система моніторингу поведінки хворих і літніх людей містить відеокамеру, обчислювальний пристрій з пам'яттю. Обчислювальний пристрій і камера є складовою частиною смартфона з встановленим спеціалізованим програмним ...
  • Балицький, О. І.; Душар, І. Я.; Колесніков, В. О.; Мельников, С. Д. (2010)
    Водневостійка сталь, що містить вуглець, кремній, марганець, хром, нікель, кальцій, яка відрізняється тим, що в сталь для підвищення її водневої стійкості вводять молібден, ванадій і азот в наступному співвідношенні ...
  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Семенов, М. А.; Донченко, В. Ю.; Матієвський, В. В. (2019)
    Дистанційно керований капсульований посадковий матеріал містить блок капсули, насіння, що знаходиться усередині капсули на маті з дрібноволокнистого нетканого матеріалу, проміжну пластину з оформленими в ній отворами, ...
  • Сєногонова, Л. І.; Дрель, В. Ф.; Володавчик, В. С.; Чумак, М. М.; Воронова, О. В.; Сєногонова, Г. І. (2018)
  • Балицький, О. І.; Гаврилюк, М. Р.; Дев'яткін, Р. М.; Колесніков, В. О.; Федусів, І. Р. (2016)
    Концентрат змащувально-охолоджуючої рідини для механічної обробки металів містить як основу взаємодії соняшникової олії з алканоломіном та соняшникову олію і неіоногенну поверхево-активну речовину неонол АФ-9-6 в присутності ...
  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Донченко, В. Ю. (2019)
    1. Навчально-лабораторний стенд для вивчення мов проектування цифрових систем, що складається з багатошарової друкованої плати з розташованими на ній системою на кристалі, що містить поле програмованої логіки, з пам'яттю, ...
  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Донченко, В. Ю.; Кірєєв, Д. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2017)
    Спосіб виготовлення автомобільного запасного колеса методом намотування включає виготовлення колісного диска, маточини й обода з пружним елементом мембранного типу. Формування робочої поверхні шини здійснюється безперервним ...
  • Балицький, О. О.; Колесніков, В. О.; Гаврилюк, М. Р.; Погорелов, О. О.; Колеснікова, Є. Б. (2016)
    Спосіб визначення форми поверхні частинок після сухого та водневого зношування ха їх півтоновим зображенням для встановлення інтенсивності зношування деталей, що працюють в умовах ковзання та кочення, який відрізняється ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків, що включає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (2012)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих дріжджів і вистоювання опари, замішування ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування у воді в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (2012)
    Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення ...
  • Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. (Харківський державний університет харчування та торговлі, 2018)
    Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатом колагену риби включає додавання води до підготовленого білка і витримування за періодичного перемішування до отримання однорідної суміші, додавання жирового компонента ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба, що передбачає приготування рідкої закваски за традиційною технологією на основі заварки, її виброджування, замішування тіста з додаванням пшеничного і житнього борошна, солі ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок з добавкою гідролізату з молюсків, що включає приготування заварки на основі борошна із житнього ферментованого солоду з додаванням пшеничного і житнього борошна на молочній ...
  • Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Д. П. (Харківський державний університет харчування та торговлі, 2018)
    Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. ...
  • Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під ...
  • Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. Г.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Винахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account