Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології»

Show simple item record

dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2019-09-28T12:16:14Z
dc.date.available 2019-09-28T12:16:14Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other УДК [664:66-5:66-7]
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4051
dc.description Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології» / Н.І. Гіренко ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 18 с. uk_UA
dc.description.abstract У методичних вказівках наведено алгоритм виконання курсового проекту з дисципліни „Курсовий проект з технології і процесів галузі”. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення курсового проекту; наведено обов’язки студентів та керівників курсового проекту, процедуру захисту курсового проекту та критерії оцінювання, наведено приклади тем курсових проектів та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за спец. 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.title Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account