Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Методичні рекомендації до виконання технологічної (виробничої) практики для студентів III курсу спеціальності «Професійна освіта» профіль підготовки „Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства”

Show simple item record

dc.contributor.author Маслійов, С. В.
dc.date.accessioned 2015-12-24T13:52:46Z
dc.date.available 2015-12-24T13:52:46Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.other УДК 63(075.8)
dc.identifier.other ББК 4я73
dc.identifier.other М31
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/383
dc.description Маслійов С.В. Методичні рекомендації до виконання технологічної (виробничої) практики для студентів III курсу спеціальності «Професійна освіта» профіль підготовки „Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства” / С.В. Маслійов. - Старобільськ: ПрАТ «Старобільська міська друкарня», 2015. - 40 с. uk_UA
dc.description.abstract Викладаються мета та завдання технологічної практики, місце проведення та організація, основні вимоги. Приведені рекомендації щодо її програми, структури та змісту. Наведено послідовність оформлення звіту та його захисту. Надані список рекомендованої літератури та зразки звітної документації. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject сільське господарство uk_UA
dc.subject професійна підготовка uk_UA
dc.title Методичні рекомендації до виконання технологічної (виробничої) практики для студентів III курсу спеціальності «Професійна освіта» профіль підготовки „Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства” uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account