Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Д. П.
dc.date.accessioned 2018-11-09T19:51:08Z
dc.date.available 2018-11-09T19:51:08Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3044
dc.description Пат. 1126915 Україна, МПК А23L 13/40. Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко ; власник Харківський державний університет харчування та торговлі. - u 2018 01082 ; заяв. 05.02.2018 ; публік. 10.07.2018, Бюл. № 13. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). ( uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Харківський державний університет харчування та торговлі uk_UA
dc.subject патенти uk_UA
dc.title Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account