Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Оцінка впливу зовнішніх і внутрішних чинників на конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств

Show simple item record

dc.contributor.author Деркачова, В. В.
dc.contributor.author Чеботарьова, О. М.
dc.date.accessioned 2018-09-17T21:45:08Z
dc.date.available 2018-09-17T21:45:08Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.other УДК 339.137.2:664.6
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2888
dc.description Деркачова В. В. Оцінка впливу зовнішніх і внутрішних чинників на конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств / В. В. Деркачова, О. М. Чеботарьова // Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету / за ред. В. Г. Ткаченко – Луганськ: «Елтон-2», 2010. – № 10. – С. 105–114. – (Серія „Економічні науки”). uk_UA
dc.description.abstract В статті досліджено вплив зовнішніх і внутрішніх чинників прямої та непрямої дії на діяльність хлібопекарських підприємств, дана їх оцінка. З метою детального аналізу чинників зовнішнього середовища проведений аналіз PEST-факторів, що дозволив визначити можливості та загрози для хлібопекарських підприємств. Проведено аналіз конкурентоспроможності досліджуваних підприємств в зовнішньому і внутрішньому аспектах. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject хлібопекарські підприємства uk_UA
dc.subject маркетингове середовище uk_UA
dc.title Оцінка впливу зовнішніх і внутрішних чинників на конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account