Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Композіційний склад м’ясних снеків як складова якості

Show simple item record

dc.contributor.author Орешина, О. О.
dc.date.accessioned 2018-05-08T22:24:21Z
dc.date.available 2018-05-08T22:24:21Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2598
dc.description Орешина О.О. Композіційний склад м’ясних снеків як складова якості / О.О. Орешина // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств 2013 : Збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції. 28 березня 2013. - [Дніпропетровськ]: Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля, 2013.- С. 337-338. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject снеки uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.title Композіційний склад м’ясних снеків як складова якості uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account