Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Деструктуризація як фактор забезпечення якості снеків з баранини

Show simple item record

dc.contributor.author Молоканова, Л. В.
dc.contributor.author Орешина, О. О.
dc.date.accessioned 2018-04-24T20:32:16Z
dc.date.available 2018-04-24T20:32:16Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2568
dc.description Молоканова Л. В. Деструктуризація як фактор забезпечення якості снеків з баранини / Л. В. Молоканова, О.О. Орешина // Матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. - Донецьк:, 2013. – С. 191-196. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject снеки uk_UA
dc.subject якість продукції uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject деструктурізація uk_UA
dc.title Деструктуризація як фактор забезпечення якості снеків з баранини uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account