Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність

Show simple item record

dc.contributor.author Орешина, О. О.
dc.contributor.author Молоканова, Л. В.
dc.date.accessioned 2018-04-24T17:28:50Z
dc.date.available 2018-04-24T17:28:50Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.other УДК 637.52
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2564
dc.description Орешина О. О. Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф. – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С. 7-11. uk_UA
dc.description.abstract Проведений аналіз харчової цінності м'ясної снекової продукції розглянуто доцільність ії поліпшення за рахунок використання різних видів м'яса, додаткових інгредієнтів і раціональної переробки м'ясної сировини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject харчова цінність uk_UA
dc.subject снеки uk_UA
dc.title Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account