Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2018-01-27T21:14:23Z
dc.date.available 2018-01-27T21:14:23Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2276
dc.description Крамаренко, Д. П., Гіренко, Н. І. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. - С. 56 - 57. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject тези uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account