Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2018-01-26T22:26:35Z
dc.date.available 2018-01-26T22:26:35Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2274
dc.description Крамаренко Д.П. Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практич. конф. - Х. : ХДУХТ, 2016. - С.118 - 120. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject тези uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account