Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Мікробіологія харчових продуктів

Show simple item record

dc.contributor.author Пількевич, Н. Б.
dc.contributor.author Боярчук, О. Д.
dc.date.accessioned 2016-08-17T21:38:53Z
dc.date.available 2016-08-17T21:38:53Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.other [613.2:579](075.8)
dc.identifier.other 51.23я7
dc.identifier.other П 32
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1096
dc.description Пількевич, Н. Б. Мікробіологія харчових продуктів: Навч. посібник для студ. вищих навч. закладів / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152 с. uk_UA
dc.description.abstract Посібник „Мікробіологія харчових продуктів” написаний згідно з програмою курсу і складається з розділів, в яких розкриваються основні властивості товарів промислового призначення, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Даний посібник допомагає оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів виробничого призначення. Навчальний посібник адресується студентам спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» та рекомендується фахівцям харчової промисловості. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Альма-матер uk_UA
dc.subject мікробіологія uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Мікробіологія харчових продуктів uk_UA
dc.title.alternative навчальний посібник uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account