Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9944
Title: Методичні рекомендації до освітніх компонентів: «Плавання з методикою викладання», «Практикум з плавання», Спортивно-педагогічне вдосконалення «Плавання з методикою викладання» для здобувачів вищої освіти спеціальності «017 Фізична культура і спорт»
Authors: Гадючко, О. С.
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації укладено згідно з програмою «Плавання з методикою викладання», «Практикум з плавання», Спортивно-педагогічне вдосконалення «Плавання з методикою викладання» для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання першого(бакалаврського) рівня спеціальності «017 Фізична культура і спорт», містять загальні положення, в яких розкрито особливості способів плавання спортивними та прикладними способами, методика навчання, основи техніки способів кроль на грудях, спині та брас, стартових станів, поворотів, пірнання та стрибків у воду. Представлена поетапна структура та модельні характеристики способів плавання. Розкрито сутність прикладного плавання, охарактеризовано послідовність кроків у спасінні потопаючого та перша домедична допомога. Рекомендовано здобувачам вищої освіти та вчителям фізичної культури, викладачам вищих навчальних закладів, тренерам з плавання.
Description: Гадючко О. С. Методичні рекомендації до освітніх компонентів: «Плавання з методикою викладання», «Практикум з плавання», Спортивно-педагогічне вдосконалення «Плавання з методикою викладання» для здобувачів вищої освіти спеціальності «017 Фізична культура і спорт». Полтава: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023. 67 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9944
Appears in Collections:Гадючко Олександр Сергійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гадючко медот.рек. (1).pdf821.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.