Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9791
Title: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня, галузі знань 035 Філологія Спеціальності «Східні мови та літератури (переклад включно), перша - китайська (філолог, викладач китайської мови та літератури, перекладач) освітньо-професійної програми « Мова і література (китайська)»
Authors: Перепадя, Д. О.
Малахова, Ю. В.
Keywords: методичні рекомендації
посібник
здобувач вищої освіти
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації складаються з передмови, шести розділів за тематикою, передбаченою навчальним планом, додатків, що містять зразки оформлення роботи. У посібнику розглянуто загальні принципи проведення наукових досліджень та формування їх результатів; подано характеристику перебігу написання магістерського дослідження та контролю за ходом роботи; описано вимоги до оформлення роботи;; прописано критерії оцінювання; наведено приклади оформлення результатів досліджень. Методичні рекомендації рекомендовано для здобувачів вищої освіти факультету іноземних мов.
Description: Перепадя Д. О. Малахова Ю. В. Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня, галузі знань 035 Філологія Спеціальності «Східні мови та літератури (переклад включно), перша - китайська (філолог, викладач китайської мови та літератури, перекладач) освітньо-професійної програми « Мова і література (китайська)». Факультет іноземних мов – 1-е видання / Д. О. Перепадя, Ю. В. Малахов // Держ. закл. "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". Полтава : Вид-во ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2023. – 35с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9791
Appears in Collections:Науково-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мет.рек. маг робота.pdf228.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.