Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9701
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФруктова, Я. С.-
dc.date.accessioned2023-05-23T17:45:09Z-
dc.date.available2023-05-23T17:45:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.otherУДК 070.422:378-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/9701-
dc.descriptionФруктова Я. С. Професійна компетентність фахівців з журналістики та інформації: соціокомунікаційний аспект / Я. С. Фруктова // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2015. - № 2 (291) квітень. - Ч. 1. – С. 235-245.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглядається соціокомунікаційний аспект професійної діяльності фахівців з журналістики та інформації; наголошується на необхідності розробки освітніх програм вищими навчальними закладами, потребі перегляду кількості та змісту компетенцій щодо конкретного напрямку підготовки майбутніх фахівців (спеціально-професійні) та окреслення загально-професійних компетенцій щодо галузі знань; обґрунтовується теоретичні підходи до розв'язання окресленої проблеми щодо галузі знань «Журналістика та інформація» та напрямів підготовки «Журналістика», «Видавнича справа та редагування», «Реклама та зв'язки з громадськістю». Автором запропоновано перелік та зміст загально-професійних компетенцій, які розглядаються як компоненти соціокомунікативної компетентності фахівця.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectсоціальна комунікаціяuk_UA
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectзагально-професійні компетенціїuk_UA
dc.subjectсоціокомунікаційна компетентністьuk_UA
dc.titleПрофесійна компетентність фахівців з журналістики та інформації: соціокомунікаційний аспектuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Cтатті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf251.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.