Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9560
Title: Формування усвідомленої мотивації до професійної діяльності майбутнього фахівця інформаційно-документознавчої галузі
Authors: Крохмаль, І. М.
Keywords: мотив
мотивація
професійна підготовка
професійна діяльність
готовність
знання
фахівець
навички
уміння
Issue Date: 2022
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розкривається поняття «мотив», аналізуються підходи науковців до його визначення. Визначено актуальність та значущість мотивації до професійної діяльності, яка формується у процесі підготовки майбутнього фахівця інформаційно-документознавчої галузі в сучасній вищій школі. Розглянуто шляхи формування усвідомленої мотивації до вибраної професійної діяльності майбутніми фахівцями-документознавцями. Велике значення надається питанню якісної та ефективної підготовки вищезазначеного фахівця, а також акцентується увага на важливих проблемах, які виникають у процесі фахової підготовки здобувачів освіти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Указано на затребуваність вибраного фаху та можливість самореалізації фахівців на сучасному ринку праці.
Description: Крохмаль І. М. Формування усвідомленої мотивації до професійної діяльності майбутнього фахівця інформаційно-документознавчої галузі / І. М. Крохмаль // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2022. - № 6 (354), грудень. – С.28-32.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9560
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Krokhmal.pdf334.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.