Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9557
Title: Проблеми та перспективи підвищення кваліфікації працівників служб документаційного забезпечення управління в Україні
Authors: Курило, Н. О.
Keywords: підвищення кваліфікації
підтримка професійного рівня
служба документаційного забезпечення управління
Issue Date: 2022
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті розглядається проблема підвищення кваліфікації працівників документно- інформаційної сфери. Наголошується, що в сучасних умовах технологізації та впровадження інформаційних технологій у сферу керування документацією підтримка професійного рівня та підвищення кваліфікації працівників набувають нової актуальності та значення. Зазначається, що проблема підвищення кваліфікації працівників СДЗУ ускладнюється відсутністю нормативного регулювання та централізованого керування як із боку держави, так і з боку галузевих установ. Наголошується на проблемах підтримки професійного рівня документознавців у сучасних умовах. Із цією метою проаналізовано наявні ресурси, які можуть бути використані документознавцями з метою підвищення кваліфікації. Дано оцінку наявним пропозиціям, проаналізовано змістовне наповнення та цінову політику. Окреслено шляхи налагодження процесу підвищення кваліфікації працівників галузі.
Description: Курило Н. О. Проблеми та перспективи підвищення кваліфікації працівників служб документаційного забезпечення управління в Україні / Н. О. Курило // // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка: Педагогічні науки. - 2022. - №6 (354), грудень. – С.33-38.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9557
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5. Kurylo.pdf356.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.