Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/9516
Title: | Основные приоритеты развития консервной промышленности в Азербайджане |
Authors: | Аббасов, В. Г. Шукурова, Э. Э. |
Keywords: | консервна промисловість консервна продукція плодоовочеві консерви плодоовочеві соки імпорт експорт |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | У статті розглядаються роль та значимість зовнішньоторговельних зв'язків у розвитку консервної промисловості Азербайджану, основні пріоритети її розвитку, застосовується метод порівняльного аналізу виробничого, імпортного та експортного потенціалу плодоовочевих консервів та соків, розглядаються заходи для реалізації основних напрямів, що вживаються у цій сфері, а також частки окремих країн в експорті місцевої продукції відповідно до порядку проведення оцінки регулюючого впливу щодо досліджуваних питань. У той же час було вивчено діяльність більш ефективного для країни аграрного ринку з метою формування експортного потенціалу продукції консервної промисловості, створення більш значущих для імпорту-експорту площ виробництва консервної продукції, а також проведено дослідження щодо забезпечення формування та ефективності системи імпорту-експорту. |
Description: | Аббасов В. Г. Основні пріоритети розвитку консервної промисловості в Азербайджані / В. Г. Аббасов, Е. Е. Шукурова // Економічний вісник Донбасу : наук. журн / Гол. ред. Н. В. Трушкіна - 2022. - №2 (68). – С.42-46. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/9516 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. Abbasov, Shukurova.pdf | 379.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.