Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9516
Title: Основные приоритеты развития консервной промышленности в Азербайджане
Authors: Аббасов, В. Г.
Шукурова, Э. Э.
Keywords: консервна промисловість
консервна продукція
плодоовочеві консерви
плодоовочеві соки
імпорт
експорт
Issue Date: 2022
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті розглядаються роль та значимість зовнішньоторговельних зв'язків у розвитку консервної промисловості Азербайджану, основні пріоритети її розвитку, застосовується метод порівняльного аналізу виробничого, імпортного та експортного потенціалу плодоовочевих консервів та соків, розглядаються заходи для реалізації основних напрямів, що вживаються у цій сфері, а також частки окремих країн в експорті місцевої продукції відповідно до порядку проведення оцінки регулюючого впливу щодо досліджуваних питань. У той же час було вивчено діяльність більш ефективного для країни аграрного ринку з метою формування експортного потенціалу продукції консервної промисловості, створення більш значущих для імпорту-експорту площ виробництва консервної продукції, а також проведено дослідження щодо забезпечення формування та ефективності системи імпорту-експорту.
Description: Аббасов В. Г. Основні пріоритети розвитку консервної промисловості в Азербайджані / В. Г. Аббасов, Е. Е. Шукурова // Економічний вісник Донбасу : наук. журн / Гол. ред. Н. В. Трушкіна - 2022. - №2 (68). – С.42-46.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9516
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Abbasov, Shukurova.pdf379.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.