Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9426
Title: Теоретичні підходи до визначення сутності управління системами контролю та якістю виробництва продукції бджільництва
Authors: Коваль, С. Ю.
Россоха, В. В.
Keywords: бджільництво
продукція
управління
Issue Date: 2022
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Мета статті: проаналізувати теоретичні аспекти та наукові тлумачення визначення сутності управління системами контролю та якості виробництва та умов зберігання продукції бджільництва. Методика дослідження: у процесі дослідження використано метод пізнання, узагальнення (при узагальнені теоретичних положень управління системами якості), аналізу та синтезу (при формуванні висновків). Результати дослідження: розглянуто теоретичні аспекти та наукові тлумачення визначення сутності управління системами контролю та якості. Виявлено недостатність дослідження питань контролю та якості виробництва та умов зберігання продукції бджільництва. Елементи наукової новизни: систематизовано теоретичні підходи та наукові тлумачення визначення сутності управління системами контролю та якості продукції бджільництва та запропоновано заходи, щодо оптимізації системи управління та якості та умов зберігання продукції бджільництва. Практична значущість: внесені пропозиції щодо підвищення якості продукції бджільництва в умовах погіршення екологічної ситуації в країні.
Description: Коваль С. Ю. Теоретичні підходи до визначення сутності управління системами контролю та якістю виробництва продукції бджільництва / С. Ю. Коваль, В. В. Россоха // Економічний вісник Донбасу : наук. журн / Гол. ред. Н. В. Трушкіна - 2022. - №1 (67). – С.41-51.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9426
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5. Koval, Rossokha.pdf365.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.