Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9261
Title: Проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту в умовах дистанційного навчання в університетах
Authors: Дубовой, О. В.
Бабич, В. І.
Дубовой, В. В.
Зайцев, В. О.
Галюза, С. С.
Гордієнко, П. Ю.
Малькова, Я. П.
Keywords: дистанційне навчання
професійна підготовка
майбутні фахівці фізичної культури і спорту
інноваційні технології
університети
Issue Date: Oct-2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: Стаття присвячена проблемі професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту в умовах дистанційного навчання в університетах. Зазначається, що професійна підготовка майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту в умовах дистанційного навчання в університетах на основі системного підходу є надзвичайно актуальною проблемою в умовах сьогодення. Визначено, що при організації дистанційного навчання для майбутніх фахівців фізичного виховання і спорту має обов’язково враховуватись специфіка їх професійної діяльності, зокрема врахування тієї обставини, що навчально-виховний процес зі своїми майбутніми вихованцями (учнями, юними спортсменами) також може здійснюватись в дистанційному режимі за умови пандемії, або будь яких інших обставин. Встановлено, що при розробці системи професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту в умовах дистанційного навчання в університетах необхідно враховувати, що відповідні фахівці мають оволодіти комплексом методичних компетентностей, які дозволять здійснювати надскладний процес професійної діяльності в умовах дистанційного навчання зі своїми вихованцями.
Description: Дубовой О. В. Проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту в умовах дистанційного навчання в університетах / О. В. Добовой та ін. // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2021. - № 6 (344), жовтень. - Ч. 2. – С. 40-48.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9261
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Dubovoy, Babych, Dubovoy, Zaytsev, Halyuza, Hordiyenko, Mal’kova.pdf487.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.