Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9068
Title: Методичні рекомендації до виробничої практики з лісознавства та лісової таксації для здобувачів вищої освіти спеціальності 205 Лісове господарство першого (бакалаврського) рівня освіти
Authors: Подрезова, С. В.
Бордюгова, О. І.
Демідова, Н. В.
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні вказівки укладено відповідно до вимог чинної навчальної програми з дисциплін «Лісознавство» та «Лісова таксація» і спрямовані на вдосконалення професійної підготовки фахівців за спеціальністю 205 Лісове господарство. Методичні матеріали пропонуються для використання викладачами та здобувачами освіти в процесі організації та проходження виробничої практики із зазначених дисциплін і стануть у нагоді під час виконання дослідницької роботи із лісознавства та лісової таксації, збору ботанічних об’єктів тощо.
Description: Методичні рекомендації до виробничої практики з лісознавства та лісової таксації для здобувачів вищої освіти спеціальності 205 Лісове господарство першого (бакалаврського) рівня освіти / Укл. : С. В. Подрезова, О. І. Бордюгова, Н. В. Демідова. - Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. - 52 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9068
Appears in Collections:Демідова Наталія Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metoduchni_rekomendacii_z_vurobnuchoi_praktuku_lisoznavstvo_lisova_taksacija.pdf739.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.