Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8923
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслійов, С. В.-
dc.contributor.authorМацай, Н. Ю.-
dc.contributor.authorМаслійов, Є.С.-
dc.date.accessioned2022-01-31T20:12:29Z-
dc.date.available2022-01-31T20:12:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.otherУДК 631.8+633.15-
dc.identifier.otherББК 42.112-
dc.identifier.otherМ 31-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/8923-
dc.descriptionМаслійов С. В. Вплив біопрепаратів на харчові підвиди кукурудзи : монографія / С. В. Маслійов, Н. Ю. Мацай, Є. С. Маслійов. – Старобільськ : Вид-во ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка, 2018. - 163 с.uk_UA
dc.description.abstractУ книзі узагальнені результати багаторічних дослідів і досліджень авторів, про біологічні особливості та агротехнічні прийоми вирощування харчових підвидів кукурудзи в східній частині України. Наведено дані про можливість використання біопепаратів та мінеральних добрив при вирощуванні цукрової, розлусної і кременистої підвидів харчової кукурудзи. Розкриті методи боротьби з забур’яненістю посівів кукурудзи при використанні біопрепаратів та гербіцидів. Книга розрахована на науковців, фахівців АПК, фермерів і широке коло читачів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.titleВплив біопрепаратів на харчові підвиди кукурудзиuk_UA
dc.title.alternativeмонографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Колективні монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.