Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8856
Title: Методичні вказівки до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і фінанси підприємств» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОП «Менеджмент організацій і адміністрування»
Authors: Шильнікова, З. М.
Keywords: економіка
менеджмент
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У методичних вказівках подається перелік обов’язкових для вивчення питань, пропонується комплекс задач для розв’язку, теми рефератів, словник основних термінів і понять, кожна тема містить тести для самоконтролю, що полегшить роботу здобувачам вищої освіти і викладачам на практичних заняттях. Вказівки укладено для використання здобувачами вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Менеджмент організацій і адміністрування».
Description: Методичні вказівки до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і фінанси підприємств» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОП «Менеджмент організацій і адміністрування» / Укл. : З. М. Шильнікова ; ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка››. - Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка››, 2021. - 218 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8856
Appears in Collections:Шильнікова Зоя Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021 metod vkazivki.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.