Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8848
Title: Застосування методів комп’ютерного зору для оцінки стану поверхневих та підповерхневих шарів заготовок під час механічної обробки з метою отримання більш якісної та безпечної продукції для енергомашинобудування
Authors: Колесніков, В. О.
Еліаш, Я.
Гаврилюк, М. Р.
Ревякіна, О. О.
Issue Date: 2021
Abstract: В тезах наведено відомості про застосування комп’ютерної програми, що дозволяє оцінювати характер руйнування частинок різання та стан поверхневих шарів заготовок під час механічної обробки. Наведені дані можна екстраполювати для прогнозування експлуатаційної стійкості та довговічності вузлів машин та механізмів в різних галузях.
Description: Застосування методів комп’ютерного зору для оцінки стану поверхневих та підповерхневих шарів заготовок під час механічної обробки з метою отримання більш якісної та безпечної продукції для енергомашинобудування / В. О. Колесніков, Я. Еліаш, М. Р. Гаврилюк, О. О. Ревякіна // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : IІ Міжнар. наук.-практич. конф. (25–26 листопада 2021 року в м. Полтава). - Полтава, 2021. - С. 100 - 102.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8848
Appears in Collections:Ревякіна Ольга Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
243. Kolesnikov V.O..pdf4.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.