Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8822
Title: Оцінка впливу структурно-фазового стану на механічну оброблюваність сплавів з застосуванням методів комп’ютерного моделювання для отримання більш якісної продукції для енергомашинобудування
Authors: Колесніков, В. О.
Абрамек, К. Ф.
Колесникова, Є. Б.
Issue Date: 2021
Abstract: В тезах наведено відомості про застосування методів комп’ютерного моделювання для оцінки та розрахунку, як параметрів умов різання при завдаванні різних властивостей матеріалів та умов різання, так і для розрахунку параметрів та впливу структурних складових матеріалів. Отримані результати можуть допомогти підвищити якість готових виробів для різних галузей, наприклад, енергомашинобудування.
Description: Колесніков В. О. Оцінка впливу структурно-фазового стану на механічну оброблюваність сплавів з застосуванням методів комп’ютерного моделювання для отримання більш якісної продукції для енергомашинобудування // В.О. Колесніков, К. Ф. Абрамек, Є. Б. Колеснікова // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : IІ Міжнар. наук.-практич. конф. (25–26 листопада 2021 року в м. Полтава, Україна). - Полтава, 2021. - C. 92 -96.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8822
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
240. Kolesnikov V.O..pdf6.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.