Науково-методичні видання Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 28 of 28
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Управління якістю та проєктами: навчально-методичний посібник для самостійної роботи здобувачів вищої освіти денної, заочної форми навчання та дистанційного навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування»Снітко, Є. О.
2022Управління фінансово-економічною діяльністю закладу освіти: методичні вказівки з підготовки семінарських (практичних) занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент»Птахіна, О. М.
2020„Спочатку було слово …”: збірник перекладівПерова, С. В.; Тернієвська, Є. Й.
2022Перекладацька практика : методичні вказівки для студентів факультету іноземних мовПерова, С. В.; Крисало, О. В.
2022Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з англійської мови та перекладознавстваПерова, С. В.; Крисало, О. В.
2022Методика викладання сучасних фітнес-технологійШинкарьова, О. Д.
2022Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з освітнього компонента «ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ» для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 073 Менеджмент (ОП «Управління навчальним закладом»)Васиньова, Н. С.
2021Плекаємо Особистість. - Вип. 4-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 28 of 28